Харків у 2023 році прикрашатимуть по-новому

Результати конкурсу оголосять 29 квітня

СКП “Харківзелебуд” проводить конкурс на кращий ескіз клумби в українському стилі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві повідомили, що до участі приймаються роботи з використанням українського орнаменту символіки тощо. Найкращу ідею втілять у життя на одній із центральних локацій міста.

На підприємстві розповіли, що працівники щороку намагаються створювати нові полотна з квітів, щоб здивувати харків'ян та гостей міста. “Цього року ми хочемо, щоб ви долучилися до створення найкращих клумб в Україні”, - зазначили у “Харківзеленбуді”. 

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно підписатися на офіційну сторінку підприємства в "Instagram" (https://www.instagram.com/zelenbudkh) та надіслати ескіз у директ.

Робота може бути виконана у будь-якому форматі (намальована від руки або з використанням цифрової графіки). Усі ескізи будуть опубліковані до 24 квітня. Переможця конкурсу визначить журі. Крім того, окремо буде визначений переможець у номінації “Приз глядацьких симпатій” (переможе ескіз, який набере найбільшу кількість лайків).

Результати конкурсу оголосять 29 квітня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початку року у Харкові спеціалісти групи технічного нагляду управління безпеки перевірили проведення ремонтних робіт на 100 аварійних ділянках мереж водопостачання та водовідведення.

Головною метою проведення технічних наглядів є перевірка дотримання проєктної документації, а також обсягів, матеріалів та якості виконання робіт. Спеціалісти насамперед контролюють всі заміни та перекладки на водопровідних та каналізаційних трубопроводах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися