Жителям однієї з громад Харківщини видадуть понад 1400 продуктових наборів

Частину отриманих наборів отримали ВПО та жителі, помешкання яких зазнали значних руйнувань

До Борівської громади надійшла гуманітарна допомога від американських благодійників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. Допомогу надав благодійний фонд Global Empowerment Mission за сприяння Ізюмської районної військової адміністрації.

Фонд передав Гуманітарному центру Борівської селищної ради 1440 продуктових наборів.

Днями частину цих наборів отримали внутрішньо переміщені особи, які були зареєстровані в смт Борова протягом 2022 – 2023 років, а також жителі с. Підлиман, помешкання яких зазнали значних руйнувань.

Далі гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів буде розподілена між найбільш вразливими верствами населення Борівської громади через Гуманітарний центр Борівської селищної ради та старостинські округи.

“Висловлюємо щиру вдячність благодійному фонду Global Empowerment Mission та безпосередньо засновнику фонду Майклу Каппоні, директору представництва Global Empowerment Mission Ukraine Андрію Негричу, представникам фонду Володимиру Потравному і Артему Левітасу за допомогу і підтримку нашої громади у цей надзвичайно складний час”, - зазначили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Пісочинської громади отримують сертифікати на будівельні матеріали. Сертифікати надає БФ ADRA UKRAINE на придбання будівельних матеріалів для проведення аварійно-відновлювальних робіт у будинках, які зазнали пошкодження внаслідок ворожого обстрілу 9 березня 2023 року. За результатами двох видач фонду, сертифікати отримали вже 43 приватні домоволодіння.




Гудзюк Андрій

9 квітня 2023, 23:30

Супермаркет АТБ направляємо продукти харчування... 380985237417., 380675812501 Андрій,Роман м Львів вул Триловського дім 29"а" Мер...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися