При оплаті комунальних послуг у харків'ян виникають проблеми: подробиці

При оплаті ЖКП різні банки не завжди показують наявність боргу

Жителі Харкова просять створити сайт для оплати комунальних послуг та E-ticket/X-card. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідне звернення на сайті електронних петицій до місцевої влади. 

Автор звернення, Ольга Пташник, зазначила, що після банкрутства “Мегабанку” та ліквідації сайту ЄРЦ стало дуже незручно сплачувати комунальні послуги. “Усі мають різні банки, не всі вони “підтягують” інформацію про борг”, - зазначила автор звернення.

За словами автора, незручно сплачувати компослуги, враховуючи, скільки зараз треба здійснювати окремих платежів, 13-14 різних оплат, які треба вручну вносити в банкінгу. “Прохання створити міський сайт на кшталт сайту ЄРЦ від “Мегабанку”, куди буде підтягуватися актуальна інформація за рахунками та де можна буде оплачувати все без комісії. Також можна додати на такий сайт поповнення Е-ticket та Х-card. Поки що проїзд у транспорті оплачується з бюджету міста, але пізніше знову проблема безготівкового поповнення буде актуальною. Краще вже зараз підготуватися”, - наголосила авторка звернення.

Ініціативу можна підтримати за посиланням протягом 85 днів. Звернення має попасти на розгляд до місцевої влади, якщо воно набере не менше 5000 голосів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для клієнтів "Харківгазу" відновив роботу мобільний банкінг “Ощадбанку”. Мобільний банкінг “Ощадбанку” відновив роботу для клієнтів АТ “Харківгаз” після технічних налаштувань. Оплатити послуги розподілу газу онлайн споживачі у Харківській області можуть через оновлений додаток “Ощад” або застосунок “Ощад24/7”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися