З Харкова запустять приміські автобуси: що відомо

Відновлення автобусних маршрутів відбувається поступово з урахуванням ремонту автомобільних доріг та мостів

У Харківській області поступово відновлюють транспортну інфраструктуру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію  Харківської ОВА.

На основних напрямках, особливо на деокупованих територіях, поступово налагоджують транспортне сполучення на приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутах.

В Управлінні транспорту Харківської ОВА повідомили, що з 11 квітня збільшиться кількість рейсів приміського автобусного маршруту № 1163 Харків – Липці.

Крім того, 13 квітня буде відновлено приміський автобусний маршрут № 1628 Харків – Циркуни.

В Управлінні транспорту ХОВА зазначили, що враховуючи особливості воєнного стану на території міста Харкова та області, зокрема безпосередню близькість до кордонів з країною-агресором та проведення на деокупованих територіях розмінування, відновлення автобусних маршрутів відбувається поступово з урахуванням ремонту автомобільних доріг та мостів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова просять владу міста продовжити рух трамвайних маршрутів №27 та №28 вулицею Шевченка. Відповідне звернення зареєстроване на сайті електронних петицій. Автор звернення Володимир Литвиненко пояснив, що, враховуючи відсутність руху трамвая № 26 та істотний ріст пасажиропотоку внаслідок нового будівництва біля Гідропарку варто змінити маршрути руху трамваїв. Автор петиції розповів, як, на його думку, мають курсувати трамваї.

Підтримати петицію можна за посиланням. Звернення потрапить на розгляд до влади міста, якщо його підтримує понад 5000 громадян.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися