Ігор Терехов звернувся до харків'ян з проханням: що сталося

Харків'янам нагадали, що не всі зелені зони у місті розміновані

Харківський міський голова Ігор Терехов вчергове звернувся до харків’ян з проханням не відвідувати кладовища та зелені зони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Очільник міста нагадав, що на Великдень усі кладовища будуть закриті для відвідування. Крім того, мер Харкова нагадав містянам, що ще не всі зелені зони розміновані, тож ходити там небезпечно.

Ігор Терехов розповів, що ворожі війська дистанційно мінували зелені зони, було дуже багато “прильотів”. “Зараз основні зусилля сконцентровані на розмінуванні полів в області для посівної - це головне, потім переходитимемо до розмінування зелених зон. Мінери працюють практично цілодобово”, - наголосив очільник Харкова.

Також Ігор Терехов наголосив, що на Великдень у Харкові будуть посилені заходи безпеки. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що організація освячення пасок впродовж усього світлового дня допоможе уникнути великого скупчення людей та дотриматися вимог безпеки. Ігор Терехов наголосив, що усі священнослужителі проводитимуть освячення пасок упродовж світлового дня. При цьому комендантську годину у Великодню ніч не скасують і діятимуть певні обмеження -  у цей час не будуть проводитися освячення пасок та служба у церквах. “Цей досвід ми перейняли з минулого року”, - зауважив очільник міста.

До того ж не проводитимуть нічні Великодні богослужіння в деяких громадах Харківської області. У неділю, 16 квітня о 7:00 розпочнеться Великодня служба у всіх храмах Ізюмської громади. Освячення кошиків розпочнеться о 9:00.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися