Хто в Харкові продовжує отримувати продукти та медикаменти

Самотнім непрацездатним громадян працівники терцентру допомагають по господарству

У Харкові продовжують надавати допомогу соціально вразливим категоріям населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Індустріальному районі територіальний центр надання соціальних послуг не зупиняв свою роботу за весь час війни. Працівники терцентру продовжують забезпечувати самотніх непрацездатних громадян харчовими продуктами, медикаментами, засобами першої необхідності, допомагати їм по господарству.

За три місяці поточного року працівники терцентру надали близько 8,8 тис. послуг для 402 самотніх пенсіонерів та осіб з інвалідністю. Соцпрацівники щодня доставляють громадянам гаряче харчуванням за місцем проживання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Немишлянському районі Харкова продовжують надавати допомогу пенсіонерам та внутрішньо переміщеним особам. У територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району за міською програмою “Допоможи ближньому” продовжує працювати пункт допомоги харків’янам та вимушеним переселенцям, які втратили житло через обстріли. З початку 2023 року мешканці району та волонтери приносять до пункту речі, предмети побуту. Допомогу вже отримали 459 осіб. Це вимушені переселенці, люди похилого віку та інші мешканці району пільгових категорій.

У територіальному центрі запрошують до співпраці всіх охочих. Пункт працює з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 13:00, за адресою: бул. Богдана Хмельницького, 10-а; тел. для довідок: (057) 725-31-15, (096) 059-86-54.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися