Скільки коштів витратили на закупівлю пасок для громади на Харківщині

Вартість однієї паски становить 75,77 грн

Пісочинська селищна рада цього року уклала угоду на придбання пасок вартістю 644 тис. грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг системи “Прозорро” Харківським антикорупційним центром

Селищна рада замовила 8500 штук “пасок”, які призначаються для пільгових категорій зареєстрованих мешканців громади та ВПО (матері-одиначки, сироти, напівсироти, багатодітні, інваліди, малозабезпечені родини, одинокі люди похилого віку), а також для працівників підприємств технічної інфраструктури та інших підприємств, установ та організацій, які обслуговують території Пісочинської громади, Збройних Сил України та інших оборонних органів.
Вартість однієї паски становить 75,77 грн. Вага кондитерського виробу не менш ніж 400 г.

Для порівняння: минулого року Пісочинська селищна рада двічі замовляла паски. Зокрема, вони купували 8000 штук пасок “Квітнева” 0,5 кг в упаковці. Вартість однієї паски складала 54,45 грн. А також замовили 15000 пасхальних куличів вартістю 39,5 грн.

У Пісочинській селищній раді розповіли, що напередодні Великодня у громаді видали 13 тис. освячених пасок. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 11 квітня, розпочали видачу освячених пасок до Великодня мешканцям Пісочинської громади. Допомогу надавали ВПО з деокупованих громад Харківської області, Донецької, Луганської, Херсонської областей, місцеві мешканці з пропискою в громаді. Також освячені паски видавали працівникам комунальних закладів, медичним  працівникам,  працівникам підприємств, які обслуговують критичну інфраструктуру громади, родинам загиблих воїнів ЗСУ, підрозділам ЗСУ, що боронять Харківську область.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися