Що відбувається на дорогах Харкова після Великодня (ФОТО)

У Харкові розмітили 26 тис. кв. м території

У Харкові тривають весняні роботи - бригади КП "Шляхрембуд" продовжують наносити  дорожню розмітку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Днями розмітку відновили на вулицях Генерала Удовиченка,  Культури, Полтавський Шлях та Салтівське шосе. Усього з початку сезону дорожники розмітили 26 тис. кв. м території. Зокрема, комунальники нанесли понад 150 км осьових ліній та розмітили 4,4 тис. кв. м пішохідних переходів.  

У понеділок, 17 квітня,  на дорогах міста працюють 133 працівники та 104 одиниці спецтехніки підприємства. За попередні три доби було прибрано та вивезено 431 куб. м змету та 12,5 куб.м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області на дорогах державного значення триває весняне експлуатаційне утримання. У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області розповіли, що працівники підрядних дорожніх організацій продовжують слідкувати за ситуацією на дорогах та забезпечувати безперебійний проїзд. Дорожники нанесли розмітку на дорогах Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград та Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка.

Також спеціалісти виконали наступні роботи:

  • демонтаж металево-бар‘єрного огородження,

  • ямковий ремонт гарячою асфальтобетонною сумішшю,

  • прибирання сміття з проїзної частини,

  • прибирання автопавільйонів,

  • встановлення дорожніх знаків та вирівнювання стійок дорожніх знаків.

“Також не зупиняємо відновлення зруйнованих штучних споруд. На Харківщині функціонують 22 тимчасові переправи, ще 1 - роботі”, - наголосили у службі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися