Жителям Харківщини розповіли про особливості передачі показань лічильників газу

Профільні фахівці АТ “Харківгаз” та АТ “Харківміськгаз” проводять контрольне зняття показань лічильників

Лише за перші п’ять днів квітня понад 211 тисяч домогосподарств Харківщини передали показання своїх газових лічильників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

Щоб передати інформацію, споживачі використовували один зі зручних варіантів – сервіси my.gas.ua Газопостачальної компанії “Нафтогаз України”, місцеві контакт-центри та Центри обслуговування клієнтів.

У компанії наголосили, що забезпечення фактичного обліку та вчасна оплата за послуги з розподілу газу – гарантія повноцінного функціонування газорозподільної системи.

Газорозподільні мережі регіону повертаються під контроль держави у 2023 році. Наразі профільні фахівці АТ “Харківгаз” та АТ “Харківміськгаз” проводять контрольне зняття показань лічильників для усунення можливих технічних недоліків.

Жителям Харківської області нагадали, що традиційно з 1 по 5 число кожного місяця абоненти можуть передавати власні дані щодо обліку газу, за допомогою:

  • сервісів gas.ua – особистим кабінетом на сайті, а також чат-ботами у Viber і Telegram;

  • Центрів обслуговування клієнтів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для клієнтів "Харківгазу" відновив роботу мобільний банкінг “Ощадбанку”. Мобільний банкінг “Ощадбанку” відновив роботу для клієнтів АТ “Харківгаз” після технічних налаштувань. Оплатити послуги розподілу газу онлайн споживачі у Харківській області можуть через оновлений додаток “Ощад” або застосунок “Ощад24/7”. Як оплатити послуги з розподілу газу, можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися