Хто продовжує отримувати гарячі обіди в Харкові (ФОТО)

Харків'янам розповіли, де можна отримати гарячі обіди

У Харкові продовжують роботи пункти видачі гарячих обідів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Холодногірському районі в школах №87, 152 та 171  продовжують видавати безплатне гаряче харчування. Гарячий обід можуть щодня безплатно отримати усі, хто цього потребує.

Також продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування в Індустріальному районі. У райадміністрації повідомили, що щодня кухарі готують понад 4,5 тис. порцій. Гарячі обіди отримують незахищені категорії населення, працівники житлово-комунальних господарств та усі, хто цього потребує.

Пункти працюють з понеділка по суботу, з 11:00 до 14:00, за адресами:

  • вул. Шарикова, 46 (школа №75);

  • вул. Зубарєва, 29 (школа №85);

  • вул. Біблика, 55 (школа №104);

  • вул. Велика Кільцева, 12 (школа №168).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області у період з 10 по 14 квітня допомогу у вигляді 35,7 тонни харчових продуктів отримали благодійні фонди. Також до БФ “Дія”, ГО “Воля, Перемога, Об'єднання України”, Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України доправили майже 4400 продуктових наборів.

Крім того, Геріатричний пансіонат ветеранів праці та Малиженський психоневрологічний інтернат отримали понад 200 матраців, а Богодухівський психоневрологічний інтернат, геріатричний пансіонат, дитячий будинок інтернат та Панютинський психоневрологічний інтернат – понад 440 ковдр.

До Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися