У деяких будинках Харкова встановлюють нове обладнання: подробиці

Харків'янам нагадали про правила користування системою водовідведення

В Індустріальному районі під час проведення поточних ремонтів фахівці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем встановлюють нові комунікації у 70 будинках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Начальник дільниці Сергій Шеховцов розповів, що планують замінити понад 5 тис. м мереж водопостачання та водовідведення. У всіх під’їздах будинку на вулиці Свистуна завершили комплекс відновлювальних заходів, під час якого замінили 60 м системи водопостачання. 

У найближчій перспективі планують встановити 70 м систем водопостачання та водовідведення у двох будинках на проспектах Індустріальному та Героїв Харкова. 

Також спеціаліст зазначив, що у середньому ремонтники щодня виконують 20 заявок харків'ян. Більшість з них стосується ремонтних робіт на каналізації.

“Нагадую харків'янам про те, щоб вони використовували раковини та унітази лише за призначенням”, - наголосив Сергій Шеховцов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початку року спеціалісти групи технічного нагляду управління безпеки перевірили проведення ремонтних робіт на 100 аварійних ділянках мереж водопостачання та водовідведення. Головною метою проведення технічних наглядів є перевірка дотримання проєктної документації, а також обсягів, матеріалів та якості виконання робіт. Спеціалісти насамперед контролюють всі заміни та перекладки на водопровідних та каналізаційних трубопроводах. Також інженери беруть безпосередню участь при виконанні робіт з ліквідації аварійних ситуацій на важливих для комфорту містян, об'єктах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися