В одну з громад Харківської області привезли продуктові набори (ФОТО)

Громадяни отримали крупи, макарони, рис, м'ясні та рибні консерви, олію

Жителів деокупованих громад Харківської області продовжують забезпечувати гуманітарною допомогою. Поліцейські разом з волонтерами доставили жителям деокупованого Ізюмського району продукти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Помічник начальника з гуманітарних питань ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом з волонтерами Благодійного фонду “Міжнародна фундація України" відвідали місто Ізюм та Ізюмський район. Жителям, які залишилися без житла та малозабезпеченим родинам передали дитячі речі та 150 продуктових наборів тривалого зберігання. Громадяни отримали крупи, макарони, рис, м'ясні та рибні консерви, олію.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області період з 10 по 14 квітня допомогу у вигляді 35,7 тонни харчових продуктів отримали благодійні фонди. Також до БФ “Дія”, ГО “Воля, Перемога, Об'єднання України”, Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України доправили майже 4400 продуктових наборів. Крім того,  Геріатричний пансіонат ветеранів праці та Малиженський психоневрологічний інтернат отримали понад 200 матраців, а Богодухівський психоневрологічний інтернат, геріатричний пансіонат, дитячий будинок інтернат та Панютинський психоневрологічний інтернат – понад 440 ковдр. У Харківській ОВА нагадали, що до Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися