Де на Харківщині у понеділок можна отримати продуктові набори

Щоб отримати продуктовий набір, при собі потрібно мати паспорт

У Харківській області триває забезпечення громадян гуманітарною допомогою. У деокупованих громадах видають продуктові набори та речі першої потреби. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Так, 24 квітня з 10:00 у їдальні Балаклійського ліцею відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Допомогу видаватимуть за підтримки БФ “Ангели спасіння”.

“Запрошуємо жителів, які мешкають за наступними адресами: вул. 1-го Травня, 25, вул. Соборна, 101, вул. Соборна (приватний сектор від №105)”, - звернулися до жителів громади у міській раді. 

Щоб отримати продуктовий набір, при собі потрібно мати паспорт. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у період з 10 по 14 квітня допомогу у вигляді 35,7 тонни харчових продуктів отримали благодійні фонди. Також до БФ “Дія”, ГО “Воля, Перемога, Об'єднання України”, Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України доправили майже 4400 продуктових наборів. Крім того,  Геріатричний пансіонат ветеранів праці та Малиженський психоневрологічний інтернат отримали понад 200 матраців, а Богодухівський психоневрологічний інтернат, геріатричний пансіонат, дитячий будинок інтернат та Панютинський психоневрологічний інтернат – понад 440 ковдр. У Харківській ОВА нагадали, що до Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися