Одна з громад на Харківщині отримала допомогу для людей з обмеженими можливостями

Гуманітарну допомогу розподілили між усіма населеними пунктами громади та видали тим, хто потребує

Жителів Харківської області забезпечують не тільки харчовими продуктами та речами першої потреби, а й необхідною допомогою для людей з обмеженими можливостями.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голову Олександра Гусарова.  

Печенізька громада отримала гуманітарну допомогу для людей з особливими потребами. Голова селища зазначив, що отримані допоміжні засоби для пересування і реабілітації допоможуть значно покращити їх мобільність

Громада отримала інвалідні візки, ходунки, милиці, тростини для опори. Вказані засоби видали мешканцям громади за попереднім записом, який проводився в:

  • лікарні,

  • центрі надання соціальних послуг,

  • відділі соціального захисту населення,

  • старостатах та селищній раді.

Допомогу для людей з інвалідністю у забезпеченні засобами для пересування і реабілітації  отримали завдяки підтримці Міжнародного Комітету Червоного Хреста. 

А Громадська організація "Проліска", за фінансуванням Українського гуманітарного фонду UHF, передала до Печенізької громади партію памперсів для дорослих (лежачих хворих).

Гуманітарна допомога була розподілена між всіма населеними пунктами громади та видана тим, хто потребує.

“Щиро дякуємо гуманітарній місії "Проліска" за важливу допомогу для найбільш вразливих соціальних груп населення. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею”, - зазначив селищний голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що активістів у Харківській області запрошують до співпраці з Системою надання безоплатної правової допомоги (БПД). 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися