Що відбувається з постачанням води на Північній Салтівці

На Північній Салтівці планують провести реконструкцію аварійних ділянок водоводів

У Харкові проводять роботи з відновлення водоводів Салтівського житлового масиву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Київського району комплексу “Харківводопостачання” Віталій Чупандін, розповів, що у період інтенсивних обстрілів соціальні об'єкти на Північній Салтівці не функціонували. На сьогодні жителі найбільш постраждалого від російської агресії району масово повертаються додому. Тож завдання міських служб - оперативно відновити зруйновані будинки та споруди. “Ми, своєю чергою, контролюємо та проводимо підключення зовнішніх мереж до об'єктів, які ремонтують та готують до заселення або подальшої експлуатації”, - розповів Віталій Чупандін. 

За його словами підприємство планує не тільки провести реконструкцію аварійних ділянок водоводів, а й виконати масштабні перекладки. У вівторок, 25 квітня, працівники розпочали підготовчі роботи із заміни технічно зношеної гілки трубопроводу по вулиці Героїв Праці.

Ремонтні роботи проводили й напередодні - закінчили перекладку 15 метрів аварійного трубопроводу у приватному секторі на вулиці Березовській. Також завершили підключення 13 метрів введення в лікувальний корпус, який готують до відкриття по вулиці Метробудівників.

Сьогодні, 25 квітня, фахівці розпочали ремонтні роботи на 8 ділянках трубопроводів холодного водопостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початку року спеціалісти групи технічного нагляду управління безпеки перевірили проведення ремонтних робіт на 100 аварійних ділянках мереж водопостачання та водовідведення. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися