Забезпечення продуктами та гарячими обідами: хто з харків'ян щоденно отримує допомогу

Особлива увага приділяється забезпеченню містян продуктами та гарячими обідами

У Харкові продовжують надавати деяким громадянам необхідну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, територіальний центр надання соціальних послуг Салтівського району постійно піклується про малорухомих малозабезпечених громадян, які потребують особливої уваги, і надає їм гуманітарну допомогу. У районній адміністрації зазначили, що попри воєнний стан потреби самотніх непрацездатних громадян задовольняються максимально. 

А у Немишлянському районі співробітники відділу соціальної допомоги вдома територіального центру обслуговують 835 громадян похилого віку. Серед підопічних 225 особи - люди з інвалідністю, а 358 громадян - старші 80 років. Усі вони потребують щоденної турботи та підтримки. Особлива увага приділяється забезпеченню їх продуктами та гарячими обідами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 25 квітня у пунктах видачі гарячого харчування харків'яни отримали майже 3,7 млн порцій обідів. У Департаменті освіти розповіли, що комплексний обід, який видають містянам, складається з першої та другої страв, а також напою. У пунктах працюють 165 кухарів, вони щодня готують близько 33 тис. порцій. У Харківській міській раді нагадали, що пункти видачі гарячого харчування для соціально незахищених категорій громадян працюють з 1 грудня на базі 37 закладів загальної середньої освіти. Безперебійну роботу пунктів забезпечують альтернативні джерела енергії (генератори, дров’яні печі, малопотужні електроплити, дрова, паливо).




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися