Продуктові набори, овочі та постільна білизна: які громади Харківщини отримали допомогу

Жителі Харківщини можуть звернутися до Координаційного гуманітарного штабу з питань евакуації та отримання гуманітарної допомоги

У Харківській області триває системне постачання гуманітарної допомоги до громад регіону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За період з 24 по 29 квітня Обласний гуманітарний штаб передав 10 електрогенераторів в Липецьку, Дергачівську, Близнюківську, Вільхівську і Вільхуватську громади, а також у Харківський академічний театр музкомедії.

Жителям Дергачівської, Малоданилівської, Сахновщинської, Золочівської, Циркунівської, Лозівської, Малинівської, Чугуївської, Люботинської, Балаклійської громад передали 12 108 продуктових наборів. Серед отримувачів вказаної допомоги також є Харківське конструкторське бюро ім. О.О. Морозова, Служба у справах дітей та БФ “Дія”. 

Благодійні фонди “Ми тут поряд” і “Душа Харкова – Роксана та команда” отримали 6,6 тонни продуктів, БФ “Дія” – майже 900 кг картоплі, а Чугуївська громада отримала 25 комплектів постільної білизни від місії ООН.

У Харківській ОВА нагадали, що жителі Харківщини можуть звернутися до Координаційного гуманітарного штабу з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги. Для цього потрібно залишити заявку у відповідному розділі на сайті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області продовжують організовувати виїзні прийоми лікарів. У Валківській громаді з 1 по 5 травня прийматимуть пацієнтів спеціалісти Обласної Клінічної Лікарні м. Харків. Лікарі працюють разом з програмою Project HOPE, які здійснюють виїзди щоденно за графіком.




Валентина Михайлівна

7 травня 2023, 08:28

Мне 69 років болею сахарним диабетом нуждаюсь в продуктах питания илекарствами от Сахара ПРОШУ ДОПОМОГТИ я Я ВПО т0662151843. Харківська обл Красноградський с. Парасковія вул Жовтнева буд 11

Любовь,отримать допомогу

7 травня 2023, 06:17

Мы пенсионеры,муж инвалид 2 группы

Логвиненко Жанна

5 травня 2023, 13:32

Доброго дня шановні! Ми з чоловіком інваліди 1 та 2 групи, та пенсія на двох складає трохи більше шести тисяч, з них на інсуліни та ліки іде частина коштів, тому звертаємось за допомогою,якщо це можливо. Всього Вам найкращого у вашій праці та житті.

Віталій

2 травня 2023, 08:44

Доброго дня шановні. Звертаюсь до вас з проханням надати допомогу потрібні ліки і їда дякую за вашу працю і за вашу допомогу з повагою до вас гарного вам дня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися