На Харківщині стартувало обговорення перейменування вулиць: як проголосувати

Проголосувати за перейменування можуть тільки жителі вказаних вулиць

У Старосалтівській селищній раді стартувало проведення громадського обговорення та внесення пропозицій щодо перейменування деяких вулиць. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби ради. 

Обговорення перейменування вулиць 1 Травня, Чернишевського, Некрасова, Пушкіна, Суворова в смт Старий Салтів проводять на підставі звернення мешканців вказаних вулиць та розпорядження № 62-ОД. Учасниками обговорення будуть безпосередньо жителі зазначених вулиць.

Громадське обговорення триватиме 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення. Опитування проводять шляхом анкетування жителів зазначених вулиць у паперовому чи електронному вигляді. Проголосувати можна за посиланням:

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують організовувати виїзні прийоми лікарів. У Валківській громаді з 1 по 5 травня прийматимуть пацієнтів спеціалісти Обласної Клінічної Лікарні м. Харків. Лікарі працюють разом з програмою Project HOPE, які здійснюють виїзди щоденно за графіком. Прийом пацієнтів буде проводитись за попереднім записом. 

Разом з вузькопрофільними лікарями прийом вестимуть спеціалісти програми Project HOPE.  “Всі консультації, витратні матеріали та гінекологічне УЗД для проведення огляду пацієнта - безплатні”, - зазначили у міській раді.

Дізнатися детальніше, у яких населених пунктах проводитимуть прийоми лікарі та як записатися на консультацію, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися