Харків'ян запрошують у ТРЦ “Нікольський”

Відкрите тренування розпочнеться о 16:00

У Харкові з січня 2023 року проводять відкриті спортивні тренування. Так, спортивні заходи проведуть у п'ятницю, 5 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

“Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту продовжує серію відкритих тренувань у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський”, - зазначили у міській раді.

У п'ятницю для харків’ян та гостей міста організують відкрите тренування з бальних танців. Майстер-клас проведуть одні з найтитулованіших тренерів Харкова та України Маргарита та Кирило Шкурєєви. 

Початок відкритого тренування - 16:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 29 квітня провели благодійне фешн-шоу “Подіум долі”. У Харківській міській раді розповіли, що одинадцять українських брендів продемонстрували свої колекції. На виставкових стендах відвідувачі також могли ознайомитися з послугами та роботами художників, дизайнерів та підприємців. Також для гостей виступили переможець шоу “Голос країни” Сергій Лазановський, співачка NAVKA та вихованці школи танців ALL STARS.

На фешн-шоу була присутня заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан. Представниця міської ради зазначила, що українські підприємці та дизайнери, враховуючи всі обставини, продовжують працювати та робити свій внесок у наближення перемоги України у війні. У Харківській міській раді нагадали, що захід відбувся під патронатом Харківського міського голови Ігоря Терехова. Метою заходу було зібрати кошти на дрон підрозділу аеророзвідки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися