Харків'яни незадоволені роботою громадського транспорту: подробиці

Жителі Харкова просять відновити деякі маршрути громадського транспорту

Харків'яни просять владу міста розв'язати проблему браку громадського транспорту в деяких районах. Відповідні звернення зареєстровані на сайті електронних петицій до місцевої влади, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор петиції, Олена Демчук, просить владу міста звернути увагу на недостатню кількість міського транспорту по проспекту Тракторобудівників. “Курсує автобус №204, який постійно забитий людьми, інколи всі бажаючі не можуть потрапити до автобуса. Прошу створити додаткові маршрути на цій ділянці або запустити трамваї”, - йдеться у петиції. 

Підтримати звернення можна протягом 89 днів за посиланням

А Олександр Селюков просить відновити курсування маршруту тролейбуса №56. 

Проголосувати за пропозицію можна протягом 89 днів за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни просять владу міста відремонтувати дороги. Відповідні звернення зареєстрували на сайті електронних петицій до влади.

Автор звернення, Ольга Андрющенко, зазначила, що селище Жуковського негайно потребує ремонту автодоріг (вул. Астрономічна, пр. Жуковського). Вона розповіла, що на дорозі утворилися ями, які вже неможливо проїхати, особливо в дощову погоду. “Мешканці розуміють, яке важке становище зараз, але відремонтувати автівки теж дуже дорого (враховуючи, що у багатьох людей зменшився дохід, а ціни зросли)”, - пояснила автор своє прохання. 

Також вона акцентувала на відсутності вуличного освітлення. За її словами, вулиці досі темні, тож, повертаючись додому ввечері, люди ризикують своїм здоров'ям. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися