Одна з громад Харківщини отримала обладнання для укріплення міста

Обладнання може працювати на нерівних місцевостях

На потреби деокупованої Куп’янської тергромади передали потужний деревообробний верстат. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Мобільний верстат LT-20 отримали комунальники Куп’янська. Обладнання не потребує спеціального майданчика та може працювати на нерівних місцевостях. Верстат допоможе у виготовленні дощок для відновлення пошкоджених від ворожих обстрілі будівель, укріплення фортифікаційних споруд та благоустрою міста.

Куп'янська громада фактично щодня потрапляє до списку населених пунктів, які обстрілюють війська РФ. “Цей верстат надважливий для укріплення міста та пошкодженого майна місцевих жителів. Ми дуже вдячні нашим партнерам, начальнику Тернопільської обласної військової адміністрації та усім причетним за це обладнання”, - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для лікарень Вовчанської, Куп'янської та Чугуївської громад у межах гуманітарної допомоги передали акумулятори. Заступниця директора Департаменту охорони здоров'я Харківської ОВА Жанна Овчарова розповіла, що обладнання вдалося отримати за сприяння німецької громадської організації Volya e.V. Представниця ХОВА пояснила, що одна накопичувальна акумуляторна батарея здатна до 4,5 годин забезпечувати електроенергією роботу цілого медзакладу при піковому навантаженні до 45 кВт.

У Харківську область передали нове комп'ютерне обладнання. Допомогу надали деокупованим громадам області для забезпечення роботи органів влади на місцях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися