Харків'яни просять владу демонтувати пам'ятник

Автор петиції переконаний, що пам'ятник не висловлює історичну правду щодо дружніх відносин росії до України

Харків'яни звернулися до місцевої влади з проханням демонтувати пам'ятник російсько-української дружби. Відповідне звернення зареєстрували на сайті електронних петицій до міської влади, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор звернення, Андрій Славкін звернув увагу Харківської міської ради та мера Харкова Ігоря Терехова на необхідність позбутися пам'ятника так званій російсько-українській дружбі. Пам'ятник розташований на огородженні мосту через річку Харків біля перехрестя пр-т Героїв Харкова - вул.Кооперативна - Харківська набережна. 

“Пам'ятник не висловлює історичну правду щодо дружніх відносин росії до України, у тому числі враховуючи військову агресію російської федерації з 2014 року і до цього дня. Крім того, цей пам'ятник не входить до "Переліку пам’яток історії та монументального мистецтва", - пояснив своє звернення автор петиції. 

Підтримати ініціативу можна протягом 86 днів за посиланням.

Влада Харкова повинна розглянути петицію, якщо вона набере не менше 5000 голосів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що декілька звернень щодо необхідності ремонту доріг у Харкові зареєстрували жителі міста на сайті електронних петицій до місцевої влади.

Автор звернення, Ольга Андрющенко, зазначила, що селище Жуковського негайно потребує ремонту автодоріг (вул. Астрономічна, пр-т Жуковського). Вона розповіла, що на дорозі утворилися ями, які вже неможливо проїхати, особливо в дощову погоду.

Які ще проблеми потрібно розв'язувати у Харкові, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися