Що відбувається на маршруті, через який проходять важливі гуманітарні та військові коридори

На автодорозі зараз заплановано відновити 20 км, 40 км було відремонтовано у 2021 році

У Харківській області спеціалісти дорожньої служби продовжують роботи з відновлення  руху з Харкова до Вовчанська. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. 

На автомобільній дорозі Т-21-04 Харків – Вовчанськ – КПП Чугунівка проводиться аварійний ремонт в рамках експлуатаційного утримання.

Фахівці виконують наступні роботи з: 

  • влаштування вирівнюючого шару покриття,

  • розпушування конструктивних шарів дорожнього одягу,

  • ямкового ремонту.

“Це надважливий маршрут сполучення міста Харкова та міста Вовчанська, через який проходять важливі гуманітарні та військові коридори. Місто Вовчанськ майже кожен день потрапляє під обстріл ворога, але тримається”, - наголосили у Службі.

У 2021 році на автомобільній дорозі Т-21-04 відремонтували 40 км дорожнього покриття, зараз заплановано відновити ще 20 км. На об‘єкті працює підрядна організація ТОВ “Автомагістраль-Південь”, до робіт залучено 35 працівників.

У Службі нагадали, що за час бойових дій у Харківській області було пошкоджено 1058,93 км доріг державного значення, наразі розчищено - 612 км доріг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що декілька звернень щодо необхідності ремонту доріг у Харкові зареєстрували жителі міста на сайті електронних петицій до місцевої влади. Автор звернення, Ольга Андрющенко, зазначила, що селище Жуковського негайно потребує ремонту автодоріг (вул. Астрономічна, пр-т Жуковського). Вона розповіла, що на дорозі утворилися ями, які вже неможливо проїхати, особливо в дощову погоду. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися