Харків'яни просять додати комфорту в метро

Харків'яни акцентували на роботі ескалатора

На сайті електронних петицій до Харківської міської ради та очільника міста Ігоря Терехова зареєстрували звернення з проханням оновити роботу ескалатора між двома станціями. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на електронну петицію. 

Автор звернення, Ніла Чигиринська, звернулася до влади: “Прошу оновити роботу ескалатора між станціями метро Спортивна та Метробудівників вниз до станції Метробудівників. Причина - дуже важко спускатися донизу на станцію Метробудівників старим та хворим людям”.

Підтримати звернення можна протягом 85 днів за посиланням. Петицію має розглянути влада міста, якщо за неї проголосують не менше 5000 громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова звернулися до міської влади з проханням переглянути тривалість роботи світлофорів. Відповідне звернення зареєстрували на сайті електронних петицій до влади Харкова. Автор звернення, Марина Маслова пояснила необхідність впровадження змін: “У зв'язку зі збільшенням кількості автомобілів в місті, а також з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій на дорогах в темну пору доби, прошу розглянути можливість збільшення часу роботи світлофорів в м. Харків до початку дії комендантської години. Наразі світлофори вимикаються о 20:00”. 

Також декілька звернень щодо необхідності ремонту доріг у Харкові зареєстрували жителі міста на сайті електронних петицій до місцевої влади. Автор звернення, Ольга Андрющенко, зазначила, що селище Жуковського негайно потребує ремонту автодоріг. Також автор переконана, що потребує негайного розв'язання проблема з вуличним освітленням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися