Як у Харкові ремонтують пошкоджені обстрілами будинки (ФОТО)

Спеціалісти відновлюють зовнішні та внутрішні стіни квартир, балконів, ремонтують покрівлю

У Харкові триває поступове відновлення об'єктів, пошкоджених ворожими обстрілами. Ремонтні роботи проводять у деяких багатоквартирних будинках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі фахівці АТ “Житлобуд-1” продовжують відновлювати житловий будинок на вул. Танкопія, який зазнав значних руйнувань під час ворожих обстрілів.

Фахівці відремонтували зовнішні та внутрішні стіни квартир, балконів, утеплили фасад, привели до ладу місця загального користування у під'їздах №2 та 3. Тривають роботи на даху багатоповерхівки.

У Холодногірському районі триває відновлення житлового будинку на вул. Великій Панасівській, який зазнав руйнувань під час обстрілів. 

Фахівці АТ “Житлобуд-2” відновили балкони під’їзду та зараз виконують ремонт м’якої покрівлі та самого під’їзду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відновлення житлового фонду триває і в деяких громадах Харківщини. Жителям Печенізької та Дергачівської громад допомагають з ремонтом житла, пошкодженого ворожими обстрілами. У Печенізькій громаді, відповідно до актів про руйнування, складених колегіально фахівцями робочої групи селищної ради, 19 власників домоволодінь отримали наявні на сьогодні будматеріали.

У Дергачах Швейцарська організація Helvetas надає допомогу у вигляді легких та середніх ремонтів за наявністю у громадян матеріалів необхідних для ремонту. Хто може отримати безплатну допомогу та які роботи виконують фахівці, читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися