На Харківщині завтра можна отримати грошову допомогу

Продовжена виплата грошової допомоги в сумі 1200 грн

В одній з громад на Харківщині 10 травня проводитимуть виплату грошової допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківської області.

У середу, 10 травня, у смт Старий Салтів буде продовжена виплата грошової допомоги в сумі 1200 грн. Грошову допомогу надаватимуть за адресами: 

  • вул. Перемоги 21 - з 9:00 до 11:00

  • вул. Миру, 33 А з 11:00 до 13.30.

Грошову допомогу виплачують відділення “Укрпошти” від Товариства Червоного Хреста громадянам, що зареєструвалися та не отримали кошти в жовтні, листопаді  2022 року.

“Про наступні виплати буде повідомлено додатково”, - повідомили у селищній раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у м. Балаклія 08.05.2023 - 12.05.2023 буде відбуватися збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям.

Грошову допомогу надаватимуть постраждалим від воєнних дій та переселенцям Харківщини. Допомогу надаватимуть від УВКБ ООН у партнерстві з Благодійним фондом “Право на захист”. Громадяни можуть отримати 2220 грн на особу на місяць протягом 3 місяців. Пункт реєстрації буде працювати за адресою: вул. Жовтнева, 16 (понеділок - п'ятниця з 10:00 до 17:00).

Для збору даних мають бути присутні всі члени родини. Для сімей, членами яких є маломобільні люди, які не можуть прибути до пункту реєстрації, допускається реєстрація за оригіналами документів за умови надання медичної довідки, що підтверджує їхній стан.

Хто може отримати допомогу та які документи потрібно підготувати, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися