У деякі громади Харківщини доставили особливу допомогу: деталі

Інформ-бюлетень видають саме для жителів територій, звільнених від російських окупантів

У деокуповані населені пункти Харківської області доставили оновлений інформаційний бюлетень “Харківщина – це Україна” та спеціальний випуск газети “Слобідський край”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Інформ-бюлетень Харківської обласної військової адміністрації “Харківщина – це Україна” видається саме для жителів територій, звільнених від російських окупантів. Його черговий наклад склав 45 000 примірників.

Також за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики й міжнародних донорів видано спеціальний випуск газети “Слобідський край” тиражем 20 000 екземплярів.

Примірники передали жителям деокупованих територій через представників органів місцевого самоврядування та волонтерів.

У Харківській ОВА нагадали, що ці видання містять актуальну інформацію від органів влади, головні події, зокрема, щодо відновлення інфраструктури, а також корисні контакти та поради місцевим жителям.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі спільно з представниками оператора “Зеонбуд” вже відновили цифрове телебачення Т2. Після деокупації в Ізюмі були проблеми з телевізійним сигналом через пошкодження ретрансляційної вежі. Спеціалісти провели ремонт телевежі, а також встановили передавачі мультиплекса МХ-1. Через сильні пошкодження зменшилася дальність мовлення, проте наразі вже працюють над посиленням сигналу в інші населені пункти.

Також у Мінреінтеграції розповіли, у яких громадах та населених пунктах відновили українське радіомовлення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися