Стало відомо про зміни в роботі громадського транспорту в Харкові

Зміни в маршрутах тролейбусів викликані ускладненням аварії на каналізаційному колекторі

У місті Харкові тимчасово припинений рух тролейбуса №5. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов'язано з усуненням складної аварії на каналізаційному колекторі на пр-т Гагаріна: там стався провал на проїжджій частині автотраси.

Також тимчасово змінить маршрут тролейбус №6. Він курсуватиме через вул. Одеську до 25-го мікрорайону (розворотне коло “Парк “Зустріч”).

Водночас автобус №119 продовжить курсувати у звичайному режимі. Крім того, буде відновлена робота автобуса №79, який працював до початку повномасштабного вторгнення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни просять владу міста розв'язати проблему браку громадського транспорту в деяких районах. Відповідні звернення зареєстровані на сайті електронних петицій до місцевої влади.  Автор петиції, Олена Демчук, просить владу міста звернути увагу на недостатню кількість міського транспорту по проспекту Тракторобудівників. “Курсує автобус №204, який постійно забитий людьми, інколи всі бажаючі не можуть потрапити до автобуса. Прошу створити додаткові маршрути на цій ділянці або запустити трамваї”, - йдеться у петиції. Звернення містян можна підтримати за посиланням.  А Олександр Селюков просить відновити курсування маршруту тролейбуса №56. Проголосувати за петицію можна за посиланням

Також харків'яни просять владу міста відремонтувати дороги. Відповідні звернення зареєстрували на сайті електронних петицій до влади. Де виникли проблеми з якістю доріг, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися