На Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори та іншу допомогу

Щоб отримати гуманітарну допомогу, потрібно мати відповідні документи

У середу, 17 травня у Борівській та Старосалтівській громадах видаватимуть гуманітарну допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Боровій з 09:00 до 14:00 в приміщенні ФОКу здійснюватиметься видача благодійної допомоги (продуктові набори) за травень. Допомогу надаватимуть внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані в смт Борова у 2022-2023 роках, проживають в смт Борова і не отримують допомогу за списками вулиць та багатоквартирних будинків.

“Видача наборів здійснюватиметься особисто в руки відповідно до наданих документів та з фотофіксацією. При собі мати паспорт та довідку ВПО, а також сумки чи пакети”, - наголосили у Борівській селищній раді.

У смт Старий Салтів з 10:00 до 13:00 буде продовжено видачу продовольчої гуманітарної допомоги, засобів гігієни та наборів (посуд, розкладачка, ковдра, рушники). Допомогу можуть отримати ті мешканці, які не отримали дану допомогу в травні 2023 року.

Допомогу видаватимуть за адресою: смт Старий Салтів вул. Перемоги 34 (школа).

“При собі мати підтверджуючі документи вашої особи та статусу”, - наголосили у Старосалтівській селищній раді

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харківської області продовжують забезпечувати гуманітарною допомогою. У період з 8 по 12 травня Обласний гуманітарний штаб доправив 46,2 тонни локшини та 7,2 тонни інших продуктів жителям деяких громад.

Центр також передав 7754 продовольчих наборів Вільхівській, Богодухівській, Красноградській, Нововодолазькій, Лозівській громадам, Харківському фаховому коледжу мистецтв та ГО “Воля, Перемога, Об'єднання України”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися