Жителям яких громад Харківської області передали продукти

Продуктову допомогу також отримали соціальні заклади Харківської області

Обласний гумштаб продовжує забезпечувати гуманітарною допомогою населення Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У період з 15 по 19 травня до соціальних закладів області доправили загалом 20128 кг харчових продуктів. Вказану допомогу передали в Богодухівський, Хорошевський, Зміївський геріатричні пансіонати та Богодухівський, Безмятеженський, Комарівський, Ржавецький, Малиженський, Панютинський, Піско-Радьківський психоневрологічні інтернати, а також Богодухівський дитячий будинок-інтернат і Харківський геріатричний пансіонат ветеранів праці.  

Також жителям Донецької, Чкаловської, Наталинської, Лозівської, Краснокутської, Дергачівської, Нововодолазької, Слобожанської громад, а також БФ “Дія”, ГО “Єдина країна – це Україна”, ВГО “Союз Чорнобиль України” передали 7946 продовольчих наборів. 

У Липецьку сільську, Донецьку селищну раду, Балаклійську і Лозівську міську ради передали 30 664 кілограми локшини швидкого приготування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Старосалтівській громаді триває реєстрація на отримання грошової допомоги в розмірі 6600 грн від міжнародної організації міграції МОМ.  Для отримання виплати необхідно зареєструватися. У селищній раді звернулися до громадян з проханням надати допомогу (сім'ям, родичам, сусідам) людям похилого віку, що не мають гаджетів та можливості зареєструватися для одержання даної допомоги.

Дізнатися детальніше про умови реєстрації на отримання грошової допомоги  можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися