На Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори та іншу допомогу

Жителів громади попередили, що вага продуктового набору - понад 12 кг

У деяких громадах Харківщини завтра видаватимуть допомогу. Жителі громад у Харківській області можуть отримати продуктові набори та посадкове насіння, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Печенізькій громаді завтра, 24 травня, видаватимуть продуктові набори та хлібні вироби. 

З 08:30 у Печенізькому ліцеї ім. Г.Семирадського можна отримати хлібні вироби.

З 09:30 у Новобурлуцькому старостаті видаватимуть продуктові набори для всіх вікових категорій. “При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дитини, також необхідно знати свій номер телефону”, - наголосили у селищній раді. Також попередили, що вага пакета допомоги - понад 12 кг.

З 10.00 видаватимуть продуктові набори у Борщівському старостаті. Отримати допомогу можуть жителі сіл Борщова, Гарашківка, Ганнівка, Гуслівка, Першотравневе (усі вікові категорії). Потрібно підготувати пакет документів, вказаний вище. 

З 15.00 допомогу видаватимуть у Кицівському сільському клубі для всіх вікових категорій жителів села Кицівка. Також для отримання продуктових наборів потрібно підготувати документи вказані вище.

Також з 09:00 у Печенізькому ліцеї ім. Г.Семирадського видаватимуть набори дитячого харчування для дітей віком від 0 до 3-х років (включно). “При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дитини, також необхідно знати свій номер телефону”, - наголосили у селищній раді. 

У Дергачівській громаді 24 травня видаватимуть посадкове насіння. Отримати допомогу можуть усі, хто фактично проживає в громаді. Видаватимуть допомогу у Дергачівському гуманітарному центрі з 09:00 до 14:00.

“Для отримання насіння при собі потрібно мати документ про посвідчення особи, оригінал довідки про статус ВПО (якщо ви належите до даної категорії)”, - повідомили у Дергачівській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одну з громад на Харківщині передали допомогу американські благодійники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися