Жителям Харківщини розкажуть про особливості отримання компенсації

Юридична консультація надається на безоплатній основі

У четвер, 25 травня для мешканців м. Балаклія юристи Міжнародного Комітету Порятунку проведуть інформаційну сесію на тему: Пошкоджене/зруйноване житло. Порядок отримання компенсації.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Також мешканцям громади нададуть можливість отримати юридичні консультації з наступних питань:

  • порядок отримання/відновлення документів;

  • порядок та умови отримання соціальних виплат;

  • спадкування в умовах воєнного стану;

  • отримання статусу ВПО;

  • перетин кордону та інші.

Юридична консультація надається на безоплатній основі. Час проведення консультації з 11.00 до 13.00. Місце проведення  м. Балаклія, вул. Центральна, 16 (другий поверх).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що військовослужбовці Печенізької громади, які мають  поранення, отримані під час бойових дій в умовах російської агресії, та перебувають на лікуванні чи реабілітації звернулися до влади громади по допомогу. За інформацією Печенізького селищного голови Олександра Гусарова дев’ять військовослужбовців отримають 90 тис. грн адресної матеріальної допомоги.  

Рішення щодо виплати ухвалили 23 травня під час засідання комісії по соціальному забезпеченню при виконавчому комітеті Печенізької селищної ради. 

Виплати одноразової адресної грошової допомоги здійснюються з селищного бюджету в розмірі 10 тис. грн на кожного військовослужбовця із вказаної категорії.

Також у Харківській області діють програми компенсації для роботодавців, детальніше читайте тут



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися