На Харківщині у четвер та п'ятницю видаватимуть продуктові набори

Щоб отримати допомогу, потрібно мати відповідні документи

У четвер та п'ятницю, 25 та 26 травня, у деяких громадах продовжать видачу продуктових наборів. Про це повідомляють та  "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізької селищної ради та Зміївської та Балаклійської міської ради.

Так, 25 травня з 14:00 у Пятницькому сільському клубі видаватимуть продуктові набори жителям села Пятницьке. Отримати продукти можуть всі вікові категорії. “При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дитини. також необхідно знати свій номер телефону”, - уточнили у селищній раді. Також попередили, що вага пакета - понад 12 кг. 

А 25 та 26 травня з 08:00 до 12:00 будуть видавати продукти у Печенізькому ліцеї ім.Г.Семирадського для жителів смт Печеніги віком від 60 років. Потрібно підготувати документи, вказані вище та знати свій номер телефону.

У Зміївській громаді з 25 травня видаватимуть гуманітарну допомогу за фактичної наявності продуктових наборів. Отримати продукти можуть наступні категорії громадян: 

  • ВПО, переміщені із зони активних бойових дій;

  • люди з інвалідністю І або ІІ групи;

  • особи, що втратили житло внаслідок бойових дій (або домівки яких частково/повністю зруйновані);

  • близькі родичі загиблих або зниклих безвісти, важко поранених внаслідок бойових дій (мати, батько, дружина, чоловік, діти).

Продуктову допомогу видають у Зміївському Будинку культури. Також 25 та 26 травня з 10:00 до 14:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 4) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Отримати допомогу можуть особи з інвалідністю І та ІІ групи, особи з інвалідністю (діти).

Щоб отримати продукти, із собою потрібно мати підтверджуючі документи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харківської області можуть поскаржитися на завищену вартість продуктів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися