У ЦНАП Харкова відновили важливу послугу

Про готовність адмінпослуг у Харкові можна дізнатися дистанційно.

За повідомленням Центру надання адміністративних послуг м. Харкова, сервіс "смс-повідомлення" щодо готовності адміністративних послуг відновлено, інформують "Коментарі. Харків".

Крім того, перевірити стан розгляду справи можливо самостійно через:

веб сайт 

соціальну мережу Facebook месенджер

Call-центр 0800-57-34-34

При подачі документів до ЦНАП м. Харкова адміністратор видає опис, де вказаний номер справи завдяки якому можна дізнатися стан виконання послуги онлайн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова розповів, що буде із Північною Салтівкою

Найпостраждаліший від обстрілів район Харкова – Північну Салтівку – відновлюватимуть за інноваційними технологіями. Проте не всі будинки можливо "реанімувати". Про це в етері національного телемарафону розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Північна Салтівка – це район, який потерпав від жахливих обстрілів і там немає практично жодного будинку, який був би без "прильота". Ми зараз працюємо над тим, щоб відновити Північну Салтівку. Це реновація, це інноваційні ідеї, які у нас є, котрі дозволять реанімувати ці будинки, але не всі. Є ті будинки, які зовсім не підлягають відновленню", – зазначив Терехов.

Мер також повідомив, що фасади усіх відновлених будинків будуть утеплено, а у квартирах працюватиме автономне опалення.

Що сталося у Харківській області на кордоні з росією

На Слобожанському напрямку противник здійснив невдалу спробу проникнення диверсійно-розвідувальної групи. Ворожа ДРГ намагалася проникнути через Державний кордон України в районі населеного пункту Зелене Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися