Що відбуватиметься з погодою у Харкові та області цього тижня

Поточного тижня опадів у Харкові та області не прогнозується

Цього тижня у Харкові та області температура повітря поступово підвищуватиметься. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У понеділок, 5 червня у Харкові та області вдень очікується мінлива хмарність без опадів. Денна температура коливатиметься в межах +20 +25С, вночі +3 +8С. 

У вівторок, 6 червня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Температура вдень становитиме +21+26С, вночі +5+10С. 

У середу, 7 червня, очікується мінлива хмарність, без опадів. Вдень синоптики прогнозують +22+27С, вночі +7+12С.

У період 8-12 червня буде переважно без опадів. Температура вдень очікується в межах +20+26С, вночі +8+14С.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт у Харкові з 5 червня по 31 липня буде перекрито рух транспорту по Григорівському шосе в районі вулиць Петра Болбочана та Камської. На "ХТМ" розповіли, що з 5 червня у Новобаварському районі розпочинаються планові роботи по заміні 300 метрів магістрального трубопроводу, діаметром 600 мм. Старі труби під проїжджою частиною повністю демонтують і замінять на попередньоізольовані.

“Це планові роботи по заміні мереж, які дозволять забезпечити стабільність роботи тепломереж на даній ділянці магістралі під час опалювального сезону”, - пояснили у “ХТМ” та перепросили за тимчасові незручності.

Також в деяких громадах Харківської області тривають ремонтні роботи на електромережах. Де та скільки не буде світла, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися