Жителям Харківщини завтра нагадають смак українського Криму

Гарячі обіди видаватимуть з 16:00

У вівторок, 6 червня, мобільна бригада “Годуємо Україну. Смак українського Криму” нагодує гарячими обідами мешканців міста Балаклія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“Скуштувати смачного плову можна буде завтра, 6 червня, о 16:00 на пл. Ростовцева. Запрошуємо! Зі смаком українського Криму рухаємось разом до Перемоги! Все буде Україна! Крим - це Україна!”, - зазначили у міській раді. 

У Балаклійській раді повідомили, що проєкт реалізується на базі Духовного Управління Мусульман Криму, Фонду Національного Добробуту Криму.

Підтримку проєкту надають наступні організації:

  • Меджліс кримськотатарського народу

  • Асоціація мусульман України

  • IHH Humanitarian Relief Foundation

  • ASTEM Foundation

  • Evkaf Ukraine

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 5 червня, з 09:00 видавали гуманітарну допомогу в Балаклії. Видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів здійснювали на площі Ростовцева біля сцени за підтримки Благодійного фонду “GEM”.  “Запрошуємо жителів, які мешкають за наступними адресами: вул. Жовтнева, 16,24,22,1,11, вул. Центральна, 2а,2б, пров. Серпуховського, 18, вул., пров., в’їзд Спортивний, вул., пров. Муканова, вул. 8 Березня, вул. Радищева, вул. Стадіонна (приватний сектор), вул. 1 Травня, 23”, - зазначили у міській раді. 

Також у Богодухівській громаді продовжується видача гуманітарної допомоги від WPF ООН за сприяння благодійної організації “Мережа 100% життя м. Харків”.

Детальніше про умови отримання гуманітарної допомоги можна дізнатися за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися