У Харківській області відновили пошкоджені газопроводи: подробиці

Спеціалісти відремонтували перебиті труби та підключили газ споживачам

Протягом останнього тижня фахівці АТ “Харківгаз” відновили пошкоджені газопроводи у Куп’янському та Ізюмському районах області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”.  

Внаслідок обстрілів росіянами будинків у Куп’янському районі без газопостачання залишилось житло 446 родин. Фахівці оперативно локалізували аварійну ситуацію на пошкоджених мережах також відремонтували перебиті труби та підключили газ споживачам.

Пошкодження газопроводу високого тиску було виявлено у Барвінківській громаді Ізюмського району. Ремонтно-відновлювальні роботи газогону вдалось виконати без припинення газопостачання до осель міста Барвінкове.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області після деокупації відновили електропостачання у деяких населених пунктах. З понеділка, 5 червня, усі, хто проживає у Верхньому Салтові Чугуївського району, мають електрику. У Харківській ОВА зазначили, що це село певний час перебувало в окупації та дуже постраждало від бойових дій. Щоб повернути людям світло, фахівцям довелося виконати великий обсяг робіт, адже ворог зруйнував 80% електромережі.

Раніше фахівці “Харківобленерго” частково відновили електропостачання у селі Волвенкове Ізюмського району, яке було знеструмлене з березня минулого року. Енергетики відновили високовольтну лінію 10 кВ та відремонтували три підстанції. Зараз вже понад 50% села – зі світлом. Всього у Волвенковому налічується  75 точок обліку. Наразі відновлювальні роботи тривають.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися