Скільки коштів витратять у Харкові на безпритульних тварин та що з ними робитимуть

Тільки відлов однієї безпритульної собаки коштуватиме понад 2000 грн

Департамент ЖКГ Харківської міськради уклав договір на 7,5 млн грн з КП “Центр поводження з тваринами” щодо вилову безпритульних 1120 собак. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на результат моніторингу системи публічних закупівель “ProZorro” Харківським антикорупційним центром.

До кінця року запланований вилов 1120 безпритульних тварин (собак). Лише відлов однієї безпритульної собаки коштуватиме 2241,60 грн. Ще 1452 грн вартуватиме біостерилізація. Також за 342 грн мають зробити в КП “Центр поводження з тваринами” ветеринарну обробку та вакцинацію (в т.ч. від сказу). Вартість утримання однієї тварини коштуватиме 222,6 грн за 1 добу. Всього закладається в середньому утримання однієї безпритульної тварини протягом 2 тижнів.

В Одесі  наприкінці травня державне підприємство “Асоціація морських портів України”замовило послугу з відлову та поводження з безпритульними собаками на території порту по ціні 3806 грн за одну собаку.

КП “Боярське головне виробниче управління житлово-комунального господарства” замовило в лютому цього року послугу з відлову та стерилізації безпритульних собак за ціною 1800 грн за одну собаку.

Гостомельська селищна військова адміністрація Бучанського району замовила послуги зі стерилізації безпритульних собак за ціною 730 грн за одну собаку.

КП “Управління комунального господарства” Вишневої міської ради Бучанського району замовило послугу з відлову та транспортування безпритульних собак за ціною 625 грн за одну собаку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де у Харківській області немає укриттів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися