Стало відомо, що буде з відпочинком на пляжах у Харкові та області

На Харківщині офіційно працюватиме 12 пляжів

В Офіційному медіацентрі начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Харківській області Сергій Колосовський розповів, що у Харкові відкриють 5 пляжів, ще 5 – у Безлюдівській громаді й по одному – в Пісочинській та Зміївській громадах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Сергій Колосовський розповів, що у 2022 році на території регіону не було визначено жодного місця для відпочинку людей на воді. Таке рішення ухвалили через ведення бойових дій. “На сьогодні вже визначено і готується до відкриття 12 місць. Зокрема, в Харкові буде відкрито 3 пляжі на Журавлівці та по одному – в Петренках і Олексіївському гідропарку”, – повідомили у ДСНС.

Жителям Харківської області нагадали, що відвідувати водойми на деокупованих територіях заборонено, оскільки є ризик підриву на вибухонебезпечних предметах. У ДСНС нагадали, що небезпечно відвідувати водойми, ліси, луги, узбіччя там, де велися активні бойові дії. “На цих територіях могли здійснювати дистанційне мінування. Будьте обережні, можна ходити лише по твердому покриттю, де дозволено і де проведені заходи з розмінування”, – додав Сергій Колосовський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наприкінці травня 2023 року провели перевірки місць масового відпочинку на території Безлюдівської громади.

Комісія визначила, що вказані місця масового відпочинку станом на 30 травня не готові до функціонування в літній період 2023 року. Детальніше про результати перевірки читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися