У Харківській області завтра стартує реєстрація на грошову допомогу

На отримання грошової допомоги з однієї сім'ї реєструватимуть до двох дорослих та п'яти дітей

У вівторок, 13 червня в смт Старий Салтів починається реєстрація на отримання грошової допомоги від "ЮНІСЕФ". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківської області.

Допомогу можуть отримати сім'ї з дітьми від 0 до 17 років включно, які зареєстровані безпосередньо в смт Старий Салтів. Реєстрацію проводитимуть з 12.00 до 16:00 в Будинку культури.

“У сім'ях з дітьми від 0 до 17 років включно можуть реєструватися тільки до двох дорослих і до п'яти дітей”, - пояснили у селищній раді.

Зареєструватись на допомогу може один із батьків родини. Із собою необхідно мати оригінали документів усіх членів родини. Для реєстрації потрібно підготувати наступні документи:

  • паспорт,

  • ідентифікаційний код, 

  • свідоцтво про народження дитини (навіть при наявності у дитини паспорта),

  • реквізити картки (ІВАN) UA (27 цифр).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 13 червня, мешканцям Старосалтівської громади та ВПО надаватимуть безплатну правову допомогу юристи Міжнародного Комітету Порятунку. Спеціалісти вестимуть прийом з 11:00 в приміщенні Будинку культури за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21.

А у Боровій цього тижня працюватимуть мобільні бригади лікарів. Лікарі з м. Харків здійснюватимуть прийом пацієнтів з 12 по 17 червня.

Усіх, хто потребує допомоги, прийматимуть в порядку живої черги. Попередній запис не потрібен. Огляд, консультації та призначення лікування здійснюються безоплатно.

Хто та як може отримати необхідну допомогу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися