Що відбуватиметься з погодою у Харкові та області цього тижня

У п'ятницю та суботу температура повітря вдень становитиме до +27С

Синоптики прогнозують у Харкові та області поступове підвищення температури повітря. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

У середу, 14 червня, у Харкові та області буде хмарно з проясненнями. Вночі істотних опадів не очікується, вдень прогнозується невеликий короткочасний дощ, гроза. Денна температура коливатиметься в межах +20 +25С, вночі +10 +15С. 

У четвер, 15 червня, буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Температура вдень становитиме +21+26С, вночі +11+16С.

У п'ятницю, 16 червня, очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура вдень становитиме +22+27С, вночі +11+16С. 

У суботу 17 червня синоптики прогнозують мінливу хмарність, без істотних опадів. Температура вдень коливатиметься в межах +22+27С, вночі +11+16С. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що депутати Харківської міської ради у вівторок, 13 червня, перейменували деякі комунальні підприємства. Депутати підтримали перейменування КП “Харьковские известия” та КП “Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького”. Тепер ці комунальні підприємства називатимуться, відповідно, КП “Центральний парк культури та відпочинку” і КП “Інфосіті”. Безіменний сквер на Конторській, навпроти будинку №5, названий на честь бойового  медика Владислави Черних. 

Які вулиці у Харкові отримали нові назви та як депутати міської ради голосували за перейменування топонімів, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися