Харків'янам розповіли, що потрібно зробити перед візитом до ЦНАПу

Перед візитом до ЦНАПу потрібно підготувати пакет передбачених документів також можна отримати консультацію онлайн

Жителям Харкова дали кілька рекомендацій, щоб кожен візит до ЦНАПу був максимально комфортним. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Перед візитом до ЦНАПу потрібно: 

  • визначити, яку послугу бажаєте отримати;

  • мати повний пакет передбачених документів.

Містянам допоможуть розібратися з питаннями оператори Call-центру та адміністратори ЦНАП. Звернутися за допомогою та отримати консультацію можна: 

  • за номером 0800-57-34-34,

  • через Facebook,

  • через Telegram,

  • через електронну пошту.

У ЦНАП Харкова розповіли, що кожного дня середня кількість консультацій добігає 1000.

“Нам дуже важливо щоб ви знайшли відповіді на запитання та якомога швидше вирішили їх. Все буде Україна”, - зазначили у ЦНАП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області відновлюють роботу ЦНАПів та надання адміністративних послуг жителям регіону.  У червні 13 громад на Харківщині у межах співробітництва Харківської обласної військової адміністрації та Мінцифри з міжнародним проєктом PROSTO “Підтримка доступності послуг в Україні” отримали техніку для забезпечення роботи ЦНАПів.

Заступник начальника ХОВА Роман Семенуха розповів, що загальна вартість отриманої допомоги становить приблизно 1,5 млн грн. За його словами, влада Харківщини продовжує підвищувати якість державних сервісів на території області, зокрема у деокупованих громадах та тих, що значно постраждали від збройної агресії РФ.

Які громади отримали техніку для відновлення роботи ЦНАПів, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися