У Харкові деяким жителям видаватимуть безвідсотковий кредит: подробиці

Відповідне рішення ухвалили депутати міської ради на сесії

Військовослужбовці у Харкові зможуть оформити від міста безвідсотковий кредит на придбання житла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Відповідне рішення про внесення змін до Міської цільової програми будівництва (придбання) доступного житла на 2021-2030 роки ухвалили у вівторок, 13 червня, на позачерговій сесії Харківської міської ради.

Депутати міської ради підтримали новий напрямок з надання безвідсоткового пільгового кредиту строком до 15 років учасникам бойових дій, які брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисті безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з російською військовою агресією проти України, та перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов у місті Харкові.

Також рішенням до програми були внесені зміни, які дозволять сім'ям загиблих залишатися в черзі на отримання бюджетної підтримки або пільгового кредиту зі збереженням черговості в реєстрі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 13 червня, на позачерговій сесії Харківської міської ради депутати ухвалили рішення про надання додаткових пільг працівникам одного з компідприємств.

Додаткові соціальні гарантії у розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг надали працівникам КП “Харківський метрополітен”. Також робітники харківського метрополітену отримають часткову компенсацію оплати послуг з постачання природного газу на опалення житлових приміщень в опалювальний період.

Детальніше про умови сплати рахунків за житлово-комунальні послуги, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися