На Харківщині сьогодні видаватимуть допомогу: що можна отримати

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати документи, що посвідчують статус та підтверджують особу

У понеділок, 19 червня мешканці смт Старий Салтів можуть отримати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

Гуманітарну допомогу видаватимуть з 09:00 до 12:00 на подвір'ї ліцею по вул. Перемоги 34 від Червоного Хреста. Жителі громади можуть отримати наступну допомогу:

  • непродовольчі набори для інвалідів 1-2-3 гр. та 80+;

  • брезенти;

  • дитяче харчування (від 0 до 3-х років);

  • дитяча гігієна (від 0 до 6 років);

  • дитячі памперси (№3 та №4);

  • розкладачки (набори для громадян, які раніше не отримували по актах пошкодженого майна).

“При собі мати документи, що посвідчують статус та підтверджують особу”, - наголосили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Немишлянському районі територіальний центр надання соціальних послуг надає допомогу деяким жителям Харкова.

Отримати таку послугу можна на постійній основі та екстрено (кризово). Фахівці відділення соціальної допомоги вдома терцентру опікуються 787 мешканцями району. Спеціалісти надають жителям допомогу в: самообслуговуванні, веденні домашнього господарства, організації взаємодії з іншими фахівцями та службами, інформуванні щодо питань соцзахисту, оформленні різних документів і внесенні платежів. Також спеціалісти терцентру надають підопічним психологічну підтримку. “Зміст та обсяг соціальної послуги для кожного отримувача визначається залежно від ступеня індивідуальних потреб, що зазначається в договорі. За результатами опитування всі, хто отримують послугу по догляду вдома, відзначають покращення емоційного і психологічного стану”, - розповіли у районному терцентрі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися