У Харківській області сьогодні та завтра видаватимуть продуктові набори

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати документи

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської та Печенізької селищної ради. У вівторок, 20 червня, з 10:00 до 12:00 у Балаклійському ліцеї №4 (сел. Нафтовиків) видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.

“Запрошуємо жителів, які мешкають за наступними адресами: вул. Пушкіна, пров. Плеханова, вул., пров. Л. Толстого, пров., в’їзд Дніпровський, пров. Мостовий”, - зазначили у міській раді.

Щоб отримати продуктові набори, при собі потрібно мати паспорт. 

У середу, 21 червня, з 8:30 до 12:00 у Печенізькому ліцеї ім. Г.Семирадського видаватимуть продуктові набори для наступних категорій жителів: 

  • особи з інвалідністю I, II та III групи;

  • люди, що втратили житло внаслідок бойових дій (або домівки яких частково чи повністю зруйновані);

  • близькі родичі загиблих, важко поранених чи зниклих безвісти внаслідок бойових дій (мати, батько, дружина, чоловік, діти);

  • ВПО, які перемістилися до Печенізької громади з зони активних бойових дій (вказана категорія визначається Наказом Мінреінтеграції від 31 травня 2023 року №164). 

“Запрошуємо тих, хто не отримав вказану гумдопомогу протягом тижня з 13 по 20 червня. При собі мати паспорт, свідоцтво про народження, довідку про присвоєння ідентифікаційного коду, а також знати свій контактний номер телефону”, - наголосили у селищній раді. 

Жителів громади попередили, що вага продуктового набору - 12 кг. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває реєстрація на міжнародну грошову допомогу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися