На Харківщині можна записатися на отримання допомоги: подробиці

Для оформлення заявки необхідно звернутись до осіб-волонтерів

З 19 по 22 червня у Дергачах триватиме запис на отримання гуманітарної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Жителі Дергачів можуть отримати допомогу  у вигляді комбікорму для свійських тварин - курей та свиней. “Для оформлення заявки вам необхідно звернутись до осіб-волонтерів, які видають гуманітарну допомогу на локаціях у Дергачах”, - пояснили у міській раді.

При цьому зауважили, що жителі, хто раніше подавав заявки на курчат-бройлерів не зможуть отримати вищевказану допомогу. “Комбікорм для вашої категорії буде видаватись після окремого сповіщення. Слідкуйте за інформацією на наших офіційних сторінках”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачівській громаді громадська організація “Мартін-клуб”  проводить реєстрацію домогосподарств, які постраждали внаслідок бойових дій.

Мета реєстрації - отримання багатоцільової грошової допомоги від міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps. Прийом громадян проводиться у Дергачівському гуманітарному центрі з 19 по 23 червня, з 09:00 до 15:00. Жителям громади нагадали, що потрібно попередньо записатися на прийом за номером телефону гарячої лінії: +38 0800 334 926 (м. Дергачі).

“У разі повітряної тривоги реєстрація буде зупинена або продовжиться у бомбосховищі”, - пояснили у міській раді. Жителям громади нагадали, що реєстрація на допомогу відбувається тільки за наявності оригіналів необхідних документів.

Які документи потрібно підготувати для реєстрації на отримання грошової допомоги, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися