Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори

ВПО повинні мати при собі оригінали документів та оригінали довідок

Внутрішньо переміщених осіб запрошують отримати продуктову допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Наталинської та Мереф'янської громад. Пропозиція актуальна для ВПО, зареєстрованих у громаді.

Для ВПО, зареєстрованих у с. Наталине, видача відбуватиметься з 21 червня 2023 року з 09:00 до 15:00. Видаватимуть допомогу з понеділка по п'ятницю у приміщенні Наталинського ліцею, обідня перерва з 12:00 до 13:00 год.

ВПО, зареєстрованим на території старостинських округів громади, просять звертатись до старостатів.

Щоб отримати допомогу, ВПО повинні мати при собі оригінали документів та оригінали довідок ВПО.

"Допомога буде надаватися до закінчення наявних продуктів. Прохання не створювати великих черг та скупчення людей", - попередили ВПО.

У середу, 21 червня, видаватимуть гуманітарну допомогу в Мереф'янській громаді. Отримати допомогу можуть жителі громади та ВПО, а саме: інваліди І та ІІ групи, інваліди з дитинства, діти з інвалідністю. 

Видача відбуватиметься у порядку живої черги. Одержувачам допомоги при собі мати оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації) та посвідчення особи з інвалідністю.

Представники/опікуни недієздатної особи з інвалідністю можуть отримати допомогу для такої особи за наявності оригіналів документів.

Допомогу можна буде отримати з 09:00 до 14:00 за адресою: м. Мерефа вул. Лесі Українки 68 (КЗ "Мереф'янський ліцей №3").

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку допомогу можуть отримати люди з інвалідністю в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися