У Харкові оголосили конкурс: подробиці

У Харкові хочуть заохотити співробітників до креативного та оригінального підходу при оформленні клумб

КП “Харківблагоустрій” проводить до Дня міста та Дня незалежності України конкурс на найкращу клумбу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мета проведення конкурсу - заохотити співробітників до креативного та оригінального підходу при оформленні клумб та квітників на прибудинкових територіях.

Конкурс проводять на території філій підприємства. Оцінюватимуть клумби за наступними критеріями:

  • авторська ідея,

  • оригінальність задуму,

  • художнє оформлення клумби,

  • колористика роботи,

  • композиційне рішення.

Переможців конкурсу визначать до 1 серпня. 

Також підприємство започаткувало огляд-конкурс з благоустрою та озеленення прибудинкових територій багатоквартирних будинків у номінаціях “Найкращий двір” і “Найкраща клумба”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов підписав “Заклик до дії за низьковуглецеву та більш інклюзивну культуру”. Цей заклик ініціювала мер міста-побратима Лілль (Франція) Мартіна Обрі. У Департаменті міжнародного співробітництва Харківської міської ради розповіли, що офіційна презентація ініціативи пройшла днями у місті Брюссель (Бельгія) в рамках XX Урбан-саміту під час засідання Асоціації міст Eurocities. У роботі Асоціації бере участь і Харків. Мета заклику - сприяти боротьбі за пом'якшення наслідків глобального потепління на муніципальному рівні, адаптації до зміни клімату та підвищенню інклюзивності суспільства. Ця колективна ідея може спонукати до дій інституції Європейської Комісії при впровадженні нею відповідних програм. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися