У Харківській області звернулися до жителів однієї з громад: що трапилося

Жителів громади просять не телефонувати на гарячу лінію волонтерів

Жителів Дергачівської громади поінформували про припинення реєстрації на міжнародну грошову допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

“До уваги мешканців Дергачівської громади! Громадська організація “Мартін-клуб” призупинила реєстрацію на отримання багатоцільової грошової допомоги від міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps. Відсьогодні представники громадської організації почали працювати в іншій громаді Харківської області”, - повідомили у міській раді.

Також попросили жителів громади не телефонувати на гарячу лінію волонтерів. 

У міській раді зазначили, що про початок роботи організацій, пов'язаних з фінансовою допомогою мешканцям Дергачівської громади, буде повідомлено додатково.

У ГО “Мартін-клуб” розповіли, що за травень під час чергового етапу видачі грошової допомоги мешканцям Харкова і громад Харківської області було зареєстровано 1103 домогосподарства, які потребують підтримки. Загалом оператори кол-центру прийняли та обробили понад 3500 дзвінків. 

Для реєстрації допомоги було залучено дві команди: оператори кол-центру та реєстратори, які приймають громадян особисто в Харкові. Для маломобільних, літніх або людей, які не можуть пересуватися самостійно, працює наша бригада, яка може прибути за адресою та допомогти зареєструватися у проєкті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у м. Ізюм з 20 червня проводиться збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН у партнерстві з Благодійним фондом “Право на захист”. Детальніше про реєстрацію на отримання грошової допомоги можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися