Що заборонено робити у Харківській області влітку

У Харківській області серед іншого заборонено рибалити

Жителям Зміївської громади повідомили, що на час воєнного стану заборонено навігацію для річкових, малих, спортивних суден, водних мотоциклів та засобів для розваг на водних об’єктах Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

У міській раді поінформували, що на водних об'єктах Харківської області заборонено використання малих суден, моторних суден, прогулянкових вітрильних суден, прогулянкових суден, спортивних та швидкісних суден, а також водних мотоциклів і засобів для розваг на воді. Відповідна заборона діє відповідно до Протоколу №3 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 червня 2022 року.

Також на період дії воєнного стану у Харківській області заборонений вилов водних біоресурсів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що суб'єктам господарювання нагадали, що в умовах воєнного стану на території Харківської області діють обмеження щодо продажу алкоголю

Заборонено продаж алкогольних напоїв та речовин вироблених на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів України та дезінфекційних засобів) військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, а також іншим, утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, правоохоронним органам, органам спеціального призначення з правоохоронними функціями, особам, що виконують функції із забезпечення безпеки і оборони України або особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися